The Outsiders

Office manager / online marketeer @ The Outsiders

september 2014 – oktober 2015 / Amsterdam

Taakomschrijving

Kelsey is de vrouw die graag haar neusje in dingen stopt. Of het nou dikke communicatieboeken zijn, een simpel belletje voor een afspraak of het maken van een vernieuwend magazine: Kelsey maakt er graag iets moois van. Ze ondersteunt het hart van de kantoorvoering van The Outsiders. Je zou haar gerust een officemanager-de-luxe kunnen noemen.

Ze is de typische vrouw met de vijfbaanssnelweg in haar hoofd. Kelsey spreekt gebarentaal met de persoon links, overlegt iets met de persoon rechts, maakt notulen voor de volgende vergadering en belt ondertussen voor het laatste nieuws. En dat terwijl ze ook nog eens erg geordend is. Ze heeft een interesse in diverse religies maar gelooft meer in de kracht van het social effect. Ze heeft al ervaring opgedaan als festivaljournalist, columnist en copywriter. Kelsey is creatief, een beetje gek en allergisch voor gist.

Tijdens mijn periode bij The Outsiders heb ik 2 certificaten behaald via het opleidingsplatform van Google:
► Google AdWords (fundamentals & video advertising)
► Google Analytics

———————————————————————————————–

The Outsiders is een netwerk van creatieve professionals in marketing-communicatie, vormgeving en development. The Outsiders is een netwerkorganisatie voor de ontwikkeling van interactieve media en creatieve concepten. The Outsiders werken vanuit de pay-it-forwardgedachte: wie goed doet, goed ontmoet. Ze volgen daarbij via de principes van Het Nieuwe Werken; in middelen en filosofie. Zij geloven in duurzame relaties en hebben ‘fair traide‘ hoog in het vaandel staan.

Publicaties