Werkervaring

Heya, há, hoi! Of zou ik ‘olá’ zeggen? Nou, ik maak er ‘heya!’ van. Lekker mainstream. Niet dat ik dat ben. Laten we dat vooral weglaten. Lekker creatief, beetje gek, soms helemaal awesome, maar ook wel eens met teveel hashtags. Je snapt wat ik bedoel, hé? Lees gerust mijn website door, het wordt een goed verhaal 😉

Ik geef graag gas, feedback is m’n benzine. Mijn overtuiging is namelijk dat we beter worden als we elkaar helpen. En dus geef ik ook graag feedback aan mijn collega’s. En stagiaires. Want die begeleid ik ook. Of dat leuk is? O, ja! Samen met jonge talenten een veilige omgeving creëren waar ze niet alleen van mij kunnen leren, maar ik ook van hén. Dat is werken. Leuk werken. Work hard and play even harder.

→ Ik leid je graag rond door mijn online cv. Heb je vragen naar aanleiding van mijn ervaring of projecten? Kom je er toch niet helemaal uit of wil je graag wat advies rondom je eigen inzet van social media? Mail mij! Met mijn ervaring en expertise met social media kan ik jou verder helpen.

Werkervaring

Pharos Reizen van ANWB
Contentmarketeer / contentcoördinator
dec. 2018 – heden

Webredacteur
apr. 2017 – dec. 2018

One Young World
Delegate
okt. 2018 – heden

Octas Finance
Contentmarketeer
nov. 2015 – mrt. 2017

Villa Pinedo
Websitebeheer / contentbeheer
aug. 2013 – dec. 2016

The Outsiders
Office manager / online marketeer
sep. 2014 – okt. 2015

The Reporters
Festivaljournalist
jun. 2014 – aug. 2014